Pretplati se

Created with Sketch.

PRETPLATITE SE I REDOVNO PREUZMITE VAŠ PRIMJERAK ČASOPISA "SIGURNOST"

Pozivamo Vas da se pretplatite na časopis "Sigurnost, koji kontinuirano već 61 godinu za vas objavljuje znanstvene i stručne članke, aktualne informacije i praktična iskustva iz područja zaštite na radu, zaštite zdravlja u radnoj sredini i sigurnosti.

Časopis izlazi četiri puta godišnje, a namijenjen je stručnoj i općoj javnosti;  vlasnicima trgovačkih društava, obrta, poslodavcima, sindikatima i njihovim udrugama i udruženjima, ovlaštenicima poslodavaca za zaštitu na radu, povjerenicima radnika za zaštitu na radu, koordinatorima za zaštitu na radu, stručnjacima za zaštitu na radu, rukovoditeljima organizacijskih jedinica za pravne poslove i upravljanje ljudskim resursima, obrazovnim, javnim i državnim institucijama, jedinicama lokalne i regionalne samouprave te svima koji žele biti upućeni u najaktualnija pitanja iz područja zaštite na radu, zaštite zdravlja radnika i sigurnosti u najširem smislu.

Stalne rubrike u časopisu su znanstveno-stručni radovi, stručni radovi, prilozi iz nadležnosti inspekcije rada, primjeri dobre prakse iz zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša, primjeri sudskih dosjea iz područja ozljeda na radu, pregled novih propisa iz područja zaštite na radu te razne aktualne informacije i obavijesti.  

Pripremamo i niz drugih novosti i pogodnosti za naše pretplatnike no niti to nije sve. Časopis "Sigurnost" otvara vam mogućnost za vaše sudjelovanje u kreiranju i obogaćivanju sadržaja  objavom priloga , razmjenom iskustava i dobre prakse.

Pomičite granice znanja u organizaciji i provedbi mjera zaštiti na radu, pretplatom na časopis "Sigurnost", i pridružite se zajedničkoj misiji promicanja i unapređivanja zaštite na radu, kao područja od posebnog društvenog interesa i osnovnog ljudskog prava.

Sa časopisom "Sigurnost" bit ćete sigurniji !

Godišnja pretplata za fizičke i pravne osobe iznosi 400,00 kn + PDV (5%) za sva 4 broja na godinu, dok cijena pojedinog primjerka iznosi 120,00 kn + PDV (5%). Pretplata traje do opoziva (može se otkazati do 31.12. tekuće godine za narednu godinu).

Ugovoreni iznos doznačiti na račun IBAN: HR 2224020061100048308 ZAVODA ZA ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ SIGURNOSTI d.o.o. u roku od 30 dana po primitku računa.

Ovo malo ulaganje investicija je u prevenciju, informiranje i edukaciju koja će vam pružiti dodatno znanje, moć i sigurnost.

Preplatiti se možete putem web prijavnice podno no narudžbenicu za pretplatu također možete skinuti u PDF formatu , ispuniti je i poslati na adresu ZIRS-a (Ulica grada Vukovara 68, p.p. 912, 10001 Zagreb). Preuzmite je na linku OVDJE

Dobrodošli u Klub pretplatnika "Sigurnost" putem kojeg ćete moći ostvariti i niz drugih pogodnosti o kojima ćete biti informirani.

Podaci:

Format: 200 x 270 mm

Broj stranica: 120 – 140

UDK 614.0

CODEN: SIGUAE

ISSN 0350-6886

Prijavnica / narudžbenica
Prevedi »